Ulike teppestiler

Innred garasjen med tepper

Mange opplever at garasjen kan bli i overkant rotete. Ofte samles alt det man ikke bruker i garasjen, og dette kan føre til at det blir en smule uoversiktlig. Heldigvis er det ganske lett å innrede garasjen slik at du får en moderne garasje som passer til deg og din familie.

Organiser garasjen din

Aller først må du sortere alt rotet. Deretter må du få inn hyller og seksjoner slik at det resterende rotet ikke havner i en stor haug. Du kan gjerne markere ekser og bokser med hva de inneholder, slik at du har et enkelt system. Ved å montere inn hyller, vil du også få ting opp fra gulvet. Videre er det lurt å sette opp en easee ladeboks for enkel opplading av elbilen din. Med easee ladeboks fra Tibber kan du faktisk spare så mye som 20 % på strømregningen din, i tillegg til at du får en estetisk og moderne ladeboks i garasjen din.

Tepper er også gode som innredning, selv til garasjer. Du vil unngå slitasje på gulvet med en slitesterk gulvmatte. Både easee ladeboks og bilen din vil kunne plasseres oppå gulvmatten for å herde gulvet mot unødig slitasje. Dette gjelder spesielt dersom du har piggdekk på elbilen din, da piggdekk tærer på garasjegulvet. Å velge et gulvteppe til garasjen vil også gjøre rengjøringen av gulvet enklere, samtidig som at du skaper en lun atmosfære.

De små detaljene

Hvis du eller partneren din er nevenyttige og trenger et arbeidsbord i garasjen, er det også viktig å sette opp et solid arbeidsbord og organisere verktøyet. Dersom verktøyet flyter, kan det være vanskelig å finne frem i kaoset. En verktøytavle eller hulltavle langs veggen vil sørge for at du alltid kan finne riktig verktøy til riktig jobb, akkurat som det er lurt å velge riktig gulvteppe til ulike rom.

En organisert garasje skal være enkel og praktisk – vi håper disse tipsene var hjelpsomme!

Leave a Reply