Ulike teppestiler

Tepper som innredning

Tepper er en viktig del av innredningen din. Et hjem uten tepper kan fort fremstå som nakent og lite koselig. Med tepper blir hjemmet lunere og mer unikt, og samtidig stilig (dersom du velger riktig teppe). Du kan kjøpe tepper i alle slags varianter, enten du liker den moderne eller klassiske stilen. Vi skal nå dele noen gode tips med deg som planlegger å innrede med tepper.

Årets store trend: Tepper

Ved siden av planter, er kanskje tepper noe av det mest trendy du kan innrede med i år. Nettsiden

Klikk.no beskriver hvordan du kan bruke tepper til å bryte opp et ellers stramt uttrykk i hjemmet ditt – gjerne i kombinasjon med grønne planter. Det spås også at de klassiske gardinene kommer tilbake i motebildet, noe som bidrar til å myke opp uttrykket ytterligere.

Tepper av den ensfargede sorten passer til det meste, så fremt du finner en farge som matcher resten av interiøret. Fargen på teppet trenger ikke å være den samme som resten av stuen din, kanskje tvert imot! Ikke vær redd for å kjøpe et teppe som skaper kontraster i boligen din. Det er populært å kjøpe tepper som matcher putene i sofaen, eller kanskje vasen som står på bordet. Små fargedetaljer som går igjen kan skape et helhetlig uttrykk, noe som gjør hjemmet ditt ekstra fint.

Andre tepper

I tillegg til gulvtepper kan du også kjøpe pledd, som kan brukes som et behagelig og lunt teppe mens du ser på film i sofaen. Eksperimenter gjerne med veggtepper også (også kjent som vegg-til-vegg-tepper). Disse kan nærmest fungere som kunst på veggen, og erstatter fint et maleri eller annen kunst.

Leave a Reply