Ulike teppestiler

Plakater og postere som interiørdetaljer

De fleste er glad i familiebilder, men det er også veldig fint å pynte veggene med plakater og postere. Her finner du et stort mangfold, med motiver som passer til alle rom og interiørstiler. Det er ofte lett å kombinere plakater og postere med andre interiørdetaljer, og de er dessuten lette å bytte ut når du ønsker å gjøre endringer.

Tenk gjennom plasseringen

Når du skal henge opp plakater, er plasseringen viktig. Det er lurt å ramme inn plakatene for å beskytte dem mot fukt, støv og skader. Heng dem i ansiktshøyde, som blikkfang. En enkel plakat kan endre hele stemningen i et rom. Noen ganger er det også fint å henge mange postere sammen i en gruppe, men da bør de harmonere med hverandre.

Plakater i små rom

Små rom uten vinduer er fint med naturmotiver. Velg for eksempel et vakkert motiv i entreen, gjerne et sted som er opplyst av en lampe. Sitater er også populært, både i entreen og i andre rom. En fin poster kombinert med et lunt teppe gir deg også en behagelig lesekrok.

Perfekt til barnerommet

Både plakater og tepper er perfekte til barnerommet. De minste trenger myke tepper å krabbe rundt på, og plakater gir de små noe spennende å se på. Tepper og plakater er enkle å bytte, og kan endre stemningen i rommet i takt med at barna vokser.

Detaljer som er enkle å bytte

Både tepper og plakater er interiørdetaljer som enkelt kan byttes. Ved å bytte tepper og postere kan du endre stemningen i et rom, uten at du trenger å investere i nye møbler. Myke tepper og behagelige motiver på veggene gjør at et rom føles lunt og koselig.

Leave a Reply