Ulike teppestiler

Brystimplantater som kler interiøret ditt

Skal du mikse spennende kontraster og duse nyanser med heftige farger i rødt, lilla og irr, så er nøkkelen til suksess helt klart det du finner i interiørmagasinene for årets trender.

For det hele handler om jordlige elementer, organiske materialer og veganske tendenser. Det vil bringe beroligende følelser til deg og interiøret. Vil du finne moderne tepper for ditt hjem, ikke nøl med å lese videre for mer inspirasjon til dine tepper i ditt hjem.

Mønstrede tepper gjør sin entré

Ryer og tepper er litt som brystimplantater. De er der for å dekke, men også komplimentere en allerede flott fasade. Du må bare sørge for å finne de beste medhjelperne. Da får du brystimplantater perfeksjonerer utseendet ditt som intet annet.

Mønstrede tepper er ikke lenger nøytrale, kjedelige detaljer i innredningen din. Til og med i stuer og salonger. Når alt er riktig dandert, så er de mønstrede teppene vakre kunstverk i dine lokaler. Nesten som et kinolerret for alle å beskue.

Tykke tepper i små rom

Vil du pynte dine små rom, soverom og kott med lekkert design, kan du nå satse på de tykke ruggene. Vi er i kreativitetens og fargenes tidsepoke, og små tykke tepper med små søte mønster er helt inne nå.

Pupper er også søte når de er små, men kanskje du vil løfte selvtilliten med en brystforstørrelse? Du vet best hva som er akkurat passe, men med profesjonell ekspertise, så bli de enda vakrere.

Blanda drops for moderne spirer

Men ikke alle teppemønstre trenger å være dristige, vi ser en reell trend for tepper som inneholder mer subtile design som holder seg til en enkel fargepalett, men som gir interesse med en blanding av finish.

Flatvevd design er tingen akkurat for denne epokens midtpunkt, en nydelig tekstur i naturlige elementer. Samtidig et snev av luksus, delikate linjer som gir en abstrakt følelse. Mykere, dypere, deiligere, et vakkert subtilt smykke.

Tenk at din kropp gir deg inspirasjon

Mønstrede tepper ble tidligere ansett som forbeholdt hoteller og puber, foretrukket for deres evne til å absorbere gråsoner i stedet for å være en viktig detaljer av design. Nå for tiden hever nye teppe-design standarden for mønstrede tepper som passer for hus, hjem, hytte og hybel.

Designere er dyktige til å lage tepper, dekor og fliser som er som abstrakte kunstverk for hjemmet ditt. Hvis du virkelig vil at gulvet ditt nærmest skal gå sømløst i rommet, så har du fått den beste inspirasjonen fra oss.

Enda mer trendy informasjon får du på ytterligere dekorative detaljer hvis følger med på vår fantastiske nettportal med masse interiørfakta. Interiør er som kroppen din, det er du som må bestemme deg for hvordan den skal se ut. Det er bare du og ingen andre som kan påvirke den, og det samme gjelder interiøret i vårt hjem. Du får informasjonen du trenger for å gå videre til neste nivå her.

Leave a Reply