Vedlikehold av tepper

Belønning ved oppussing

Det kan være litt av en jobb å pusse opp eller legge tepper, og noen ganger trengs det litt ekstra energi for å få jobben gjort. Og selvsagt må det feires etter at alt er ferdig. I begge disse tilfellene passer det kanskje med litt godteri, som selvsagt kan bestilles enkelt på nettet.

Hold humøret oppe

Det er ikke alltid ting går som planlagt når man pusser opp eller legger tepper. Dagene kan bli lenger enn forventet, og ting kan vise seg å være vanskeligere i praksis enn i teorien. I tillegg kommer økte priser som kan gjøre prosjektet mer kostbart enn planlagt. Alt dette kan slite på humøret. Da kan godteri fra Partyking redusere irritasjon og øke både humør og arbeidslyst. Skal du pusse opp, kan det altså være lurt å ha litt godteri liggende til det butter litt imot.

Feiring for alle

Alle som har hjulpet til med oppussingen må selvsagt inviteres til en liten fest etterpå. Også her er det lurt å servere litt godteri. Hvis det er et barnerom som er pusset opp eller har fått nytt teppe, bør de minste selvsagt få bestemme hva som skal serveres, og det bør alltid være rom for litt ekstra kos når jobben er ferdig.

Vedlikehold av tepper

Leave a Reply