Ulike teppestiler

Luksuriøs stil: tilbehør som matcher teppene

Når du innreder et rom i hjemmet ditt med tepper, skaper du samtidig en luksuriøs stil som vil vare lenge. Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan ta den luksuriøse stilen til nye høyder med riktig tilbehør. Uansett om det er knotter eller praktiske selvklebende knagger, finnes det interiørtilbehør som vil passe perfekt til teppe-looken.

Gjør det enkelt

Selv om det skal være luksuriøst, trenger det ikke å være komplisert. Det å velge selvklebende kangger i sort, messing, treverk eller krom, kan virkelig være prikken over i-en i et ellers perfekt rom. Hvis du bestiller disse fra Beslag får du ikke bare trendy design, men også materialer som er laget for å vare. Dette er med andre ord skikkelig kvalitet. Du kommer garantert til å bli overrasket over prisen, for disse ser mye dyrere utt enn hva de faktisk koster. Det betyr at disse er perfekte hvis du har et stramt budsjett.

Trendy, men personlig

Vårt neste tips til deg, er å være både trendy og personlig på samme tid. Det er nemlig slik at tender kommer og går, mens den personlige stilen gjerne består år etter år. Du som er glad i en luksuriøs stil med tepper og fine interiørdetaljer, bør også være oppmerksom på at denne stilen er mer tidløs enn mange trender i motebildet akkurat nå. Det kan derfor også være en god idé å handle brukt, gjerne på antikvariat. Her finner du ofte skatter som ingen andre har, og som gir en luksuriøs, personlig stil.

Leave a Reply