Ulike teppestiler

5 ting som gjør soverommet perfekt

Enten du skal pusse opp stua eller soverommet, så er det flere ting som gjør det perfekt. Vi har sett på 5 ting som gjør soverommet perfekt når man har pusset opp, slik at også du kan finne inspirasjon til å begynne på jobben.

Det er mange ting som skal fikses når man pusser opp, slik som ny tapet og nye gulv. Men kanskje også møblene trenger å byttes ut. La oss se på fem ting vi synes er viktig for at du skal bli fornøyd.

1.Senga

Soverommet er tross alt der du skal sove. Uten en god seng vil du både blir sliten og trøtt, men du kan også få plager i hode og rygg. Velg deg ut en ny seng til soverommet når du først er i gang.

2.Tepper

Men vent litt, før du plasserer senga, velg deg ut noen flotte tepper å ha under. Et teppe som er litt fluffy får du alltid en god start på dagen. Og det skaper en fin ramme på senga. Med organiske materialer er teppet godt, komfortabelt og naturlig.

3.Veggene

Det kan være lurt å sette litt fokus på veggene. Husk at du skal finne roen på soverommet, så noen dunkle, rolige farger kan være nyttig. Men også tenkt på materiale, vil du ha tapet, paneler eller strier. Det er mange muligheter, velg noe som gir mørke på kvelden og lys på dagen.

4.Møbler

Et soverom trenger også møbler. Det kan være nattbord, klesskap eller et sminkebord? Du velger selv, men prøv 10-20-30 teknikken, da blir rommet perfekt. 10-20-30 teknikken sier at 10% av møblene skal stå ved senga, 20% i området ved enden av senga og 30% langs veggene. Men husk senga i seg selv er de resterende 40%!

5.Dekor og pynt

Soverommet ditt skal være et lunt og kanskje litt magisk sted. Det er her du drømmer og fantaserer. Pynt med engler eller noe som du liker. Det trenger ikke være fancy, men kanskje figurer som minner deg om noe fint?

Leave a Reply